Apparaten en accessoires
Mediterrane visschotel
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
aardappelen in schijfjes (5-7 mm)350 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water20 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)500 g
-
paneermeel2 el
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
zout1 tl
-
ontpitte olijven50 g
-
gedroogde oregano½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
8958.3 mg
Eiwitten
83.5 g
Calorieën
2719.6 kJ /
650 kcal
Vetten
19.5 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kabeljauw met citrusboter
50min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Viscurry
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min